אשדוד – ממלכה קולינארית

מתי יצא לכם להתענג על אוכל איכותי, משובח ומגוון ממספר מטבחים, נוף פסטורלי לים, סיפורים מעניינים מאנשים מעניינים, והכל בעיר מיוחדת כל כך – אשדוד?

 סיורי טעימות בתקופה האחרונה הם הטרנד הכי מצליח בסיורים קצרים,
כאן, באשדוד ישנו פסיפס מרהיב, המורכב מ-99 עדות שונות.
ניתן לראות זאת בבתי כנסת שונים, לבוש, מנהגים, מוזיקה, חנויות תבלינים, ניחוחות, צבעים וכמובן אוכל.

 אז מה נטעם???

אמרולי ופונצ'יקי מהמטבח הגיאורגי


במסעדה ההודית 'נמסטה'  – מסעדה הודית, הנמצאת בחופו הצפוני של אשדוד במבנה בעל העתק מדויק מארמון במרוקו, אדריכלות מוסלמית מובהקת.

המסעדה מעוצבת בסמלים ותמונות מהודו עם מוזיקה מהמזרח הרחוק.

אנו נטעם פאנג'בי סמוסה – מאפה ממולא בתפוחי אדמה וירקות/ בטטה ווארה בצלחות אישיות. אורז מתובל וירק.

נשמע את סיפורו של המקום, תרבות האכילה ההודית ומגוון התבלינים היוצרים תבלין משמעותי במטבח ההודי

נמשיך ל'הולנד צ'יפס'- נתענג על פיש אנד צ'יפס  מדג קוד מטוגן וצ'יפסים פריכים וחמים.
תרבות אוכל הרחוב מצליחה בכל מדינה, האוכל תמיד טרי, תמיד חם, והריח מושך אותנו לטעום.

הגיע הזמן לקינוח –
נתחיל ב'ברבריני'
מתי יצא לכם לשתות קפה עם אלכוהול?… כן, זה נשמע לא קשור, אבל באיטליה יש תרבות שתיית קפה עם סמבוקה – נשמע מעניין נכון?

ולסיום – מה אם לא כנאפה, הנעשית במקום?

 

 סיורנו יתקיים ביום שישי 23.4.21 בשעה 11.00.

המחיר 190 ש"ח למשתתף.

מספר המשתתפים מוגבל ומתאים למגבלות הקורונה, כפי שתהיינה במועד זה.
ההשתתפות בסיור למחוסנים או לבעלי בדיקה שלילית עד 72 שעות לפני הסיור.

להרשמה הקישו כאן.