אוכל זה כל הסיפור…..

הינכם מוזמנים למפגש חוויתי מיוחד במינו ובלתי שגרתי על אוכל וסיפורים –
כולל ארוחה שלמה.


בואו לטעום ספרים!

קחו חלק בסעודה ספרותית, שתזין  גוף וגם נפש:

הפעילות משלבת הרצאה קלילה על ספרים, העוסקים בבשלנים מקצועיים או חובבים,
בצירוף ארוחה המורכבת מהמנות המוזכרות בספרים.

במהלך המפגש יוצגו 10 ספרים, יסופר בקיצור על תוכנו של כל ספר,
וייקרא קטע קצר, המזכיר את המנה שתוגש בהמשך.
תחילה יוצבו (בארוחת מזנון) המרכיבים הלא מתוקים של הארוחה, ולאחר מכן נעסוק בקטעים ספרותיים המזכירים ליקרים, עוגיות וקינוחי שוקולד.

בפועל, מדובר בארוחה מלאה, משביעה,  בת כ- 10 מנות ודרך הכנתן המפורטת
ביצירות הבאות:

  1. "לביבות"/ שאול טשרניחובסקי – כיסוני גבינה
  2. "מחר יקרה לנו משהו טוב" / אסתי ג. חיים – מרק בטטה
  3. "דונה פלור ושני בעליה" / ז'ורז' אמאדו – מוקקה (ממרח דגים ברזילאי – במקור המנה מכילה גם סרטנים, אך "עברה גיור")
  4. "אפשר גם בלי קאוויאר" / ג'.מ.סימל – קציצות פטריות
  5. "דג הפוט" / גינטר גראס – סלט תפוחי אדמה
  6. כמו מים לשוקולדה" / לאורה אסקואיבל – טורטיות ממולאות בגוואקמולי 
  7. "חמשת רבעי התפוז" / ג'ואן האריס – ליקר דובדבנים
  8. "בעקבות הזמן האבוד" / מרסל פרוסט – עוגיות מדלן
  9. "המתיקות שבשכחה" /קריסטין הרמל – פאי כוכבים
  10. "שוקולד" / ג'ואן האריס – פרלינים

המגישה הינה שפית בעלת קייטרינג חלבי ומפעל שוקולד בוטיק, מורה לספרות לשעבר, המחברת יחד את שתי אהבותיה: אוכל וספרות.

המפגש יתקיים ביום שישי 19.10.18 בשעה 10.00
בתוכנית ל' בתל אביב.

המחיר – 220 ₪ למשתתף כולל ארוחה.

להזמנת אירוע הקישו כאן.